Connect with us

Societat

Saps què has de fer en cas d’ennuegament?

Saps què has de fer en cas d'ennuegament?

L’experiència viscuda per un client en un restaurant de Grècia i la rapida reacció del cambrer fent-li la maniobra de Heimlich recorden la necessitat de saber com actuar davant aquestes situacions

El fet va tenir lloc en un restaurant de l’illa de Creta, a Grècia. L’encarregat de l’establiment va salvar la vida a un client que es va ennuegar gràcies a la maniobra de Heimlich. El client estava sopant amb la parella quan, de sobte, es va començar a comportar d’una manera estranya.

Al principi, el jove pensava que era un ennuegament momentani, però quan va veure que passaven els segons i no podia respirar, es va començar a posar molt nerviós. L’acompanyant i la resta de clients estaven preocupats però no sabien com actuar. Una de les cambreres del restaurant va cridar l’encarregat, que no va dubtar ni un segon a practicar la maniobra de Heimlich al jove. El mateix encarregat del restaurant, va compartir fa unes setmanes el vídeo dels fets al Facebook. Ho va fer per mostrar a la gent com s’ha d’actuar en aquest tipus de situacions i per subratllar la importància del coneixement de primers auxilis.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES