Connect with us

Societat

Saps què has de fer en cas d’ennuegament?

Saps què has de fer en cas d'ennuegament?

L’experiència viscuda per un client en un restaurant de Grècia i la rapida reacció del cambrer fent-li la maniobra de Heimlich recorden la necessitat de saber com actuar davant aquestes situacions

El fet va tenir lloc en un restaurant de l’illa de Creta, a Grècia. L’encarregat de l’establiment va salvar la vida a un client que es va ennuegar gràcies a la maniobra de Heimlich. El client estava sopant amb la parella quan, de sobte, es va començar a comportar d’una manera estranya.

Al principi, el jove pensava que era un ennuegament momentani, però quan va veure que passaven els segons i no podia respirar, es va començar a posar molt nerviós. L’acompanyant i la resta de clients estaven preocupats però no sabien com actuar. Una de les cambreres del restaurant va cridar l’encarregat, que no va dubtar ni un segon a practicar la maniobra de Heimlich al jove. El mateix encarregat del restaurant, va compartir fa unes setmanes el vídeo dels fets al Facebook. Ho va fer per mostrar a la gent com s’ha d’actuar en aquest tipus de situacions i per subratllar la importància del coneixement de primers auxilis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència