Connect with us

Actualitat

13 investigats i més de 2.450 articles falsificats intervinguts a Santanyí i Cales de Mallorca

13 investigats i més de 2.450 articles falsificats intervinguts en una operació policial a Santanyí i Cales de Mallorca

El total del material requisat suposa un frau a les marques afectades pròxim als 123.000 euros

La Guàrdia Civil ha investigat a 13 persones per diversos suposats delictes contra la propietat industrial i ha intervingut un total de 2.477 objectius en els mercats ambulants de Santanyí i Cales de Mallorca, la qual cosa suposa un frau a les marques afectades pròxim als 123.000 euros.

Els cos policial ha informat en un comunicat que la setmana passada agents de la Patrulla Fiscal i Fronteres de Porto Cristo van dur a terme un operatiu per a detectar possibles articles falsificats en els mercats ambulants de Santanyí i Cales de Mallorca.

Aquesta nova actuació s’emmarca dins de l’operació anomenada “Outlet”, posada en marxa aquest estiu per la Patrulla Fiscal i Fronteres.

Fins ara s’han intervingut 4.584 articles valorats en 273.850 euros i s’ha investigat a 24 persones per suposats delictes contra la propietat industrial.

També s’han verificat 88 infraccions administratives recollides en diversa legislació, com la llei de comerç dels Illes Balears, la llei general tributària i la llei d’activitats de Balears, principalment.

Són tendència