Connect with us

Esports

El CV Manacor es trasllada al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal

El CV Manacor es trasllada al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal

Conecta Balear serà un any més el patrocinador oficial de l’equip a la Superlliga de Voleibol

El Conecta Balear CV Manacor diu adéu de Na Capallera. En paraules del president del club, Andreu Mesquida, “les petites dimensions del pavelló i el suport de l’afició ens ajudaran l’any passat a guanyar més d’un punt”. La segona volta de Lliga, el recinte esportiu de Manacor es va convertir en un autèntic fortí per l’equip de Jaume Febrer. La proximitat de l’afició amb el terreny de joc va ser un valor afegit a l’hora de poder d’aconseguir mantenir la categoria. De cara a la temporada que ve, l’equip jugarà els seus partits com a local al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal, tal com ha explicat aquest dimarts en roda de premsa el president de l’entitat. L’Urbia Volei Palma serà el primer rival. Plat fort per començar la temporada i estrenar el nou recinte.

Entre les novetats del dia, Conecta Balear i el CV Manacor han signat avui l’acord que converteix a l’empresa manacorina un any més com a principal patrocinador de l’equip de cara a la pròxima temporada. L’empresa especialitzada en subministre de fibra òptica per internet ha renovat la seva confiança amb l’entitat que presideix, Andreu Mesquida.

El gerent del Conecta Balear, Joan Miquel, ha afirmat després de la signatura de l’acord que “estem satisfets de poder tornar a ajudar al club i molt contents que es mantengui l’equip a la màxima divisió”. “Som el patrocinador principal i estem molt orgullosos de què sigui així”. Joan Miquel ha fet una crida a la resta d’empreses manacorines perquè s’impliquin en aquest projecte esportiu, on l’equip ha demostrat una progressió espectacular i que pot estar al nivell que es troba.

Andreu Mesquida ha demanat a les empreses de Manacor que s’impliquin en col·laborar amb el club i ha promès “esport d’espectacle i diversió”

Conecta Balear renova el patrocini amb el CV Manacor

El gerent de Conecta Balear, Joan Miquel i el president del CV Manacor, Andreu Mesquida, durant l’acte de presentació de l’acord.

Per la seva part, Andreu Mesquida va recordar que “estem on estem perquè hi ha empreses com Conecta Balear que creuen en el nostre projecte”. Mesquida ha agraït en nom de la junta directiva la implicació del Conecta Balear donant el nom a l’equip i ha considerat important “que un club manacorí i una empresa manacorina remin en la mateixa direcció per aquest objectiu, ja que per damunt de tot, som un club amb arrels locals i les volem conservar, com ho demostra el fet que 5 dels jugadors de la futura plantilla són manacorins i un de Pòrtol”. Mesquida s’ha sumat a les paraules de Joan Miquel per demanar a les empreses de Manacor que s’impliquin en col·laborar amb el club i ha promès “esport d’espectacle i diversió”.

Són tendència