Connect with us

Esports

Denuncien que el nomenament de Lluís Socias com a nou president de l’IEHM “incompleix els estatuts”

Denuncien que el nomenament de Lluís Socias com a nou president de l'IEHM "incompleixen els estatuts de l'entitat"

Les normes de l’Institut Hípic obliguen a que el president sigui triat “entre persones amb reconeguda experiència en l’àmbit de l’esport i la cultura hípica”, condició que no compleix el representant socialista, segons Vox

Vox ha assegurat aquest dilluns que el nomenament com a president de l’Institut Hípic de Mallorca de Lluís Socias incompleix els estatuts de la institució perquè el nou màxim responsable de l’entitat desconeix el món del trot.

Segons recull el partit ultradretà en un comunicat, els estatuts de l’Institut Hípic obliguen al fet que el president sigui triat “entre persones amb reconeguda experiència en l’àmbit de l’esport i la cultura hípica”, condició que no compleix Sòcies.

“Després de consultar amb associacions i persones representatives del sector, hem constatat que Lluís Socias és un absolut desconegut en el món de l’hípica. Ningú sap qui és i no se’l coneix cap relació amb el món hípic i del cavall”, ha manifestat el portaveu de Vox en el Consell de Mallorca, Pedro Bestard.

Considera que el nomenament de Sòcies per part de la presidenta insular, Catalina Cladera, és un acte de “nepotisme, un endoll del PSIB-PSOE” que denota “el nul interès i el major menyspreu del tripartit pel món rural i l’hípica en particular”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *