Connect with us

Actualitat

Denuncien que Montuïri i Porreres es queden sense servei de pediatra els mesos d’estiu

Denuncien que Montuïri i Porreres es queden sense servei de pediatra els mesos d'estiu

El PP demana als respectius ajuntaments que pressionin a la Conselleria de Salut perquè pugui restablir-se “sense excuses” aquest servei

El Partit Popular de Montuïri i de Porreres han denunciat aquest dilluns la manca de pediatres durant els mesos d’estiu “per les vacances del personal mèdic”. Aquest fet provoca que “no disposem d’un servei de salut imprescindible com és el de pediatria”; pel que ambdós grups municipals demanen al seu respectiu ajuntaments que pressioni a la conselleria de Salut perquè cobreixi, “sense excuses”, aquesta atenció sanitària tan necessària.

El president i portaveu dels populars de Montuïri, Joan Antoni Ramonell, incideix en què el fet de no cobrir les vacances “és una mostra clara de la manca de planificació i de sensibilitat del Pacte amb pobles com el nostre”.

La presidenta i portaveu del Partit Popular de Porreres, Maria Agnès Sampol, recalca que “amb l’esquerra, hi ha ciutadans de primera i de segona; a municipis més grans el Govern s’encarrega de cobrir el servei”.

Amb tot, als populars els crida l’atenció que “maldament que des del Govern s’omplin la boca xerrant de més recursos per a Sanitat queda clar que no es nota en el dia a dia dels nostres centres de salut”.

Són tendència