Connect with us

Esports

Enric Mas es desinfla en el Tourmalet

Enric Mas es desinfla en el Tourmalet

El ciclista d’Artà cau a la desena posició de la general i està cada vegada més clar que el seu Tour d’ara endavant consistirà en donar suport al seu company d’equip i líder de la prova, Julien Alaphilippe

El Tourmalet continua escrivint la seva llegenda en el Tour de França. Aquest dissabte va acollir un festival francès, el país que va inventar la carrera i que acumula més de 30 anys sense guanyar-la. Avui està més a prop d’aconseguir-ho. Thibaut Pinot s’ha fet amb la victòria i el també ciclista francès Julian Alaphilippe, el sorprenent mallot groc de la prova, no només ha conservat el lideratge de la classificació, sinó que ha augmentat l’avantatge sobre els seus rivals més inmediats.

Enric Mas ha estat un dels grans damnificats de l’etapa d’aquest dissabte. Mancant set quilòmetres per a travessar la línia d’arribada, el ciclista d’Artà ha quedat despenjat dels primers llocs de la carrera. No ha aconseguit aguantar el ritme dels millors. Mas cau a la desena posició de la general i està cada vegada més clar que el seu Tour d’ara endavant consistirà en donar suport al seu company d’equip i líder de la cursa, Julien Alaphilippe. La dura escalada del Tourmalet ha suposat tota una lliçó per al jove debutant d’Artà que està protagonitzant una participació extraordinària, mereixedora de tots els elogis per part de la premsa esportiva a nivell mundial.

Són tendència