Connect with us

Societat

Als 84 anys: Mor el periodista ‘Cinto’ Planas i Sanmartí

'Cinto' Planas i Sanmartí

Va ser durant anys un influent periodista polític a les Illes mitjançant les seves col·laboracions diàries en diversos mitjans de premsa escrita

El periodista Jacinto Planas i Sanmartí, més conegut com a ‘Cinto’, ha mort aquest divendres a Palma als 84 anys d’edat.

Va ser durant anys un influent periodista polític a les Illes mitjançant les seves col·laboracions diàries en diversos mitjans de premsa escrita com Ultima Hora i Diario de Mallorca i entre altres mitjans d’àmbit estatal. També va treballar durant un curt període de temps en Moncloa, durant el govern d’Adolfo Suárez. Va guanyar el premi Ciutat de Palma de Periodisme en dues ocasions. Algunes de les seves col·laboracions periodístiques també van ser com a crític gastronòmic. Amant de la bona taula.

Persona molt vinculada a Manacor per la seva amistat durant anys amb gent vinculada al món social i cultural del municipi. Durant l’etapa impresa del ‘de franc’ també vam tenir l’oportunitat de delectar-nos de les seves incisives cròniques polítiques i socials en la contraportada de la nostra publicació sota el títol ‘Del nostre corresponsal a Palma’. Descansi en pau.

També va col·laborar durant un temps en la nostra edició impresa del ‘de franc’

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *