Connect with us

Comunitat

Una nina de 3 anys en estat crític després d’empassar-se una dosi d’èxtasi a Eivissa

Una nina de 3 anys en estat crític després d'empassar-se una dosi d'èxtasi a Eivissa

Després de trobar-la en un parc infantil situat en Santa Eulària

Una nina de nacionalitat russa de tres anys es troba en estat crític després d’ingerir una pastilla d’èxtasi, que segons els seus pares, la petita va empassar-se la dosi després de trobar-la en un parc infantil d’Eivissa, ha informat aquest divendres la Guàrdia Civil.

La petita va ingressar aquest dijous horabaixa en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l’Hospital Can Misses d’Eivissa en estat crític a causa dels efectes de l’estupefaent.

Els pares han declarat davant la Guàrdia Civil que mentre estaven al matí del dijous en un parc infantil del municipi eivissenc de Santa Eulària, la menor es va prendre una pastilla que es va trobar en el sòl. Segons la Guàrdia Civil han explicat que quan la mare es va adonar, la petita ja s’havia enviat la pastilla.

Posteriorment, la menor va ser ingressava en la Unitat de Vigilància intensiva de l’Hospital Can Misses per consum de MDMA. A causa de l’estat de gravetat, la nina va ser traslladada en helicòpter a l’UCI pediàtrica de l’Hospital Son Espases, de Palma, on roman ingressada en estat crític encara que evoluciona favorablement, han informat fonts sanitàries.

Són tendència