Connect with us

Societat

Les missions a la Lluna han convertit la seva superfície en un abocador

Les missions a la Lluna han convertit la seva superfície en un abocador

El Wall Street Journal ha fet una llista d’escombraries que podem trobar en el satèl·lit, entre les quals hi ha bosses d’orina i d’excrements, pilotes de golf o una javelina

El diari nord-americà Wall Street Journal ha publicat aquest dijous una infografia que permet veure la quantitat d’objectes que els humans hem deixat a la superfície de la Lluna durant les últimes dècades. En aquests moments hi ha més 800 objectes abandonats a la superfície d’aquest satèl·lit, entre els quals hi destaquen bosses d’orina i d’excrements, pilotes de golf o una javelina.

Aquest dissabte farà 50 anys que l’home va trepitjar per primera vegada la Lluna. La més famosa de les missions Apol·lo va ser l’11, que el 20 de juliol del 1969 va aconseguir que dos astronautes, Neil Armstrong i Buzz Aldrin, es convertissin en els primers éssers humans en caminar sobre la superfície lunar.

Una vegada llegida la informació del Wall Street Journal podríem dir allò d’“un gran pas per a la humanitat, però una molt mala experiència per a la Lluna”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *