Connect with us

Comunitat

El PP recrimina a Cladera que es gasti 6 milions d’euros més “en col·locar a la seva gent”

El PP recrimina a Cladera que es gasti 6 milions d'euros més "en col·locar a la seva gent"

El portaveu dels populars, Llorenç Galmés, ha incidit en el primer Ple de l’ens insular en que el Pacte “ha duplicat el cost en consellers, directors insulars i secretaris tècnics”

El conseller i portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha recriminat aquest dijous, en el primer ple de la institució insular, que la presidenta insular, Catalina Cladera, es gasti 11,5 milions d’euros “de tots els mallorquins i mallorquines” en “la seva agència de col·locació”. El popular ha criticat l’augment de despesa “en la seva gent” de 6 milions d’euros per a la present legislatura.

Llorenç Galmés ha incidit en que el Pacte “ha duplicat el cost en consellers, directors insulars i secretaris tècnics” i considera que Cladera i els seus “haurien de destinar els doblers que es gasten en personal a resoldre els problemes de la gent ; com l’augment de les llistes d’espera per a una residència, l’increment d’embossos a Mallorca o que es destinin a solucionar els problemes que es registren a l’illa pel fet que arribin menys turistes que mai”.

“Vostès, amb la constitució d’aquest nou govern al Consell de Mallorca, creen una nova conselleria, cinc noves direccions insulars i un nou secretari tècnic” ha recalcat el portaveu popular que ha afegit que “a aquests càrrecs se li han de sumar també tots els que el Pacte ja va crear l’any 2017 com són el d’un director insular de comunicació, un de promoció sociocultural, un de política lingüística, un de la ITV, un de turisme, un de promoció econòmica i un de joventut”.

“Això suposa que des de la nostra darrera legislatura, el 2015 fins a dia d’avui, amb només 4 anys de govern al Consell de Mallorca, han passat vostès dels nostres 28 alts càrrecs als 52 que hi haurà aquesta legislatura presidida per Catalina Cladera” ha explicat Galmés que també ha destacat que “els canvis que es feren al llarg de la legislatura de 2015 a 2019 ja varen suposar un augment d’1 milió d’euros anuals i així i tot no en tenen a bastament”.

El conseller i portaveu del Grup Popular al Consell, Llorenç Galmés, incideix en que “és vergonyós que el govern de la gent, a dia d’avui, duplica càrrecs i continuï pujant sous per fer contents als seus amics”.

“Han passat vostès dels nostres 28 alts càrrecs als 52 que hi haurà aquesta legislatura”, ha destacat el portaveu del PP

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència