Connect with us

Societat

Felipe González i Aznar ja són la mateixa persona

Felipe González i Aznar ja són la mateixa persona

Els dos expresidents del govern espanyol, han coincidit en un acte per parlar de la revolució digital, i han aprofitat la trobada per fer una crida a l’acostament entre el PP i el PSOE

A Felipe González i a José María Aznar ja no hi ha res que els separi. Podrien pertànyer perfectament a la mateixa formació política. El pensament ideològic entre els dos expresidents del govern espanyol, si no és el mateix, se li sembla bastant. Els dos polítics han fet una crida aquest dimecres a l’acostament entre el PSOE i el PP. En un acte en què havien de parlar de la revolució digital, tots dos expresidents han valorat la capacitat d’entesa que tenien durant el bipartidisme per totes aquelles qüestions d’estat. També han alertat que la política de blocs només premia els extremistes.

Els dos històrics dirigents reivindiquen la necessitat que la política espanyola torni al centre, allà on recorden que eren capaços de trobar-se socialistes i populars per abordar els grans temes d’estat. Han demanat, amb bastant claredat, a Pedro Sánchez i Pablo Casado que es deixin de bloquejos i extremismes i s’asseguin a negociar. Per cert, ERC ja té decidit que no votarà a favor de la investidura de Sánchez.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *