Connect with us

Actualitat

La Trobada de Gent Gran de Manacor reuneix a més de 400 persones

L’horabaixa de dimecres la Plaça Ramon Llull es va convertir en l’escenari de la Trobada de Gent Gran dins el marc de les Fires i Festes de Primavera.

Una trobada que va tornar a mostrar la gran activitat de les persones majors del municipi, ja que hi van participar 424 persones de nou associacions diferents. Aquesta trobada és impulsada per l’Ajuntament en col·laboració amb totes les entitats que vetlen perquè els majors siguin persones dinàmiques.

Els representants municipals acompanyaren els padrins i padrines de tot Manacor. Acudiren a la cita el batle de Manacor, Pedro Rosselló; la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Maria Isabel Bauzà; la regidora d’Educació, Catalina Riera, i els regidors de la corporació Núria Hinojosa i Carles Grimalt. “Sou un referent per a totes les generacions més joves, que som aquí gràcies a tot el vostre esforç”, va manifestar el batle. “Podeu estar segurs que hem après i seguim aprenent tot allò que ens podeu ensenyar i avui amb aquesta trobada demostrau que teniu ganes de fer poble i d’organitzar o participar de moltes de les activitats que farceixen el programa de festes”, afegí Pedro Rosselló.

Després de sopar, l’Ajuntament va obsequiar cada associació amb una planta i es donà el sus al sopar. El pa amb oli, la carn torrada, el gelat i la coca varen agradar els assistents i després de sopar els més balladors i els que no ho són tant varen poder sortir enmig de la plaça per gaudir del taller de ball en línia que va servir per donar per acabada la Trobada de Gent Gran.

Són tendència