Connect with us

Societat

La Bandera Blava ja oneja a les platges de Cala Millor i Sa Coma

La Bandera Blava ja oneja a les platges de Cala Millor i Sa Coma

Avui han estat hissades

Aquest dimecres, 17 de juliol, representants municipals dels ajuntaments de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, juntament amb membres del Consorci de Turisme i altres professionals, han hissat, un any més, la Bandera Blava, primer a la platja de Cala Millor i seguidament a la de Sa Coma.

Aquest distintiu, atorgat per la Fundació d’Educació Ambiental a l’inici de temporada d’estiu, és el resultat de com es gestiona la zona de bany i també la cura que es fa del medi, i reconeix el compliment dels criteris de legalitat, sanitat, neteja, seguretat i informació mediambiental que suposa una garantia de qualitat per als milers de visitants i residents que trepitgen aquestes platges durant l’estiu.

La regidora de Turisme de Son Servera, Margalida Vives, ha destacat que la hissada de la bandera representa «la gran qualitat natural i ambiental de les nostres platges i el treball que es fa any rere any per mantenir aquest reconeixement que té repercussió internacional».

En la mateixa línia, Nicolau Bordal, regidor de Turisme de Sant Llorenç des Cardassar, ha assegurat que «l’objectiu del Consorci i dels dos ajuntaments és seguir fent feina en la mateixa direcció i conservar molts més anys aquesta Bandera en totes les nostres platges».

La Bandera Blava és un guardó anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental desenvolupat per la Fundació Europea d’Educació Ambiental (FEE) des del 1987 i és el resultat de la feina conjunta de les àrees de Turisme i Medi Ambient.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com