Connect with us

Esports

El brasiler, Joao Víctor, nou reforç del CV Manacor

El brasiler, Joao Víctor, nou reforç del CV Manacor

Arriba per substituït a l’anotador i també compatriota, Caetano Filter, que ha abandonat l’equip manacorí

El Club Volei Manacor no vol repetir el sofriment de la temporada passada en la Superlliga de Voleibol. Per aquest motiu, l’equip s’està reforçant bé i a consciència. La darrera contractació és la del receptor atacant, el brasiler  Joao Víctor, que ve a substituir a l’anotador compatriota, Caetano Filter.

Joao Víctor Costa és de Brasil, té només 23 anys, fa 1,98 cm d’alçada i ja acumula una gran experiència en el voleibol internacional. El receptor atacant per zona 4 prové de jugar la lliga amb el Botafogo, un club de referència nacional i internacional, que en la passada temporada i amb ell com a titular, ha tornat ascendir a la èlit de la Superlliga de Brasil.

El Club Volei Manacor és conscient de que els equips de Superlliga s’estan reforçant de cara a la propera temporada i per aquesta raó s’està configurant una plantilla forta que “esperem que faci coses importants en el segon any del club a la màxima divisió nacional” , segons el president de l’entitat, Andreu Mesquida. Joao Víctor no serà el darrer reforç en arribar.

Joao Víctor arriba procedent del Botafogo

Són tendència