Connect with us

Actualitat

Cala Anguila es converteix en una ‘platja sense fum’

Cala Anguila es converteix en una 'platja sense fum'

Aquest declaració mediambiental pretén generar respecte i responsabilitat entre fumadors i no fumadors per al gaudiment de famílies, parelles i amics recomanant no fumar a les platges identificades

La platja de Cala Anguila, en el municipi de Manacor, formarà part del programa “Platges sense fum”. Es tracta d’una iniciativa del Govern que vol promoure la salut i la protecció del medi ambient i que s’ha posat en marxa durant aquest any. La iniciativa pretén promoure i potenciar estils de vida saludable, beneficis d’una vida sense tabac i la cura de les nostres platges lliures de fum i residus. Creant sensibilització i amb la col·laboració de la ciutadania es pretén generar respecte i responsabilitat entre fumadors i no fumadors per al gaudiment de famílies, parelles i amics recomanant no fumar a les platges identificades com a “Platges sense fum”.

La consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, i el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, han destacat la importància de la iniciativa impulsada per la Direcció General de Salut Pública, que té per objecte promoure els hàbits saludables i sensibilitzar la població sobre la importància de no deixar residus en els espais naturals. Així mateix, han animat els ajuntaments costaners de les Illes Balears a adherir-s’hi de manera voluntària.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència