Connect with us

Oci i Cultura

Artà estrena nou diari digital: Es Matzoc

Artà estrena nou diari digital: Es Matzoc

Nova plataforma de comunicació que s’encarrega de recollir i difondre informació del municipi artanenc “des d’una perspectiva crítica i reflexiva”

La cafeteria del teatre d’Artà acull aquest dilluns, a partir de les 20,30 hores, la presentació en societat del nou diari digital Es Matzoc, un nou projecte dirigit per Antoni Ferragut Gili, periodista i comunicador nascut a Artà.

Es Matzoc (www.esmatzoc.cat) és una nova plataforma de comunicació que s’encarrega de recollir i difondre informació del municipi artanenc des d’una perspectiva crítica i reflexiva. Al nou mitjà, hi té cabuda la política, la societat, l’esport, el medi ambient, l’economia i la cultura, segons ha informat el mateix mitjà.

Segons els seus creadors, Es Matzoc vol apropar-se a la realitat artanenca, així com potenciar i estimular la participació ciutadana “per donar veu a les inquietuds, propostes i pensaments de la ciutadania”. A l’acte també hi participaran Aina Arrom Mayol, periodista i tècnica de cooperació i desenvolupament i Laura Genovard Quetglas, humanista i periodista, ambdues, integrants d’Es Matzoc.

La cafeteria del teatre d’Artà acull aquest dilluns, a partir de les 20,30 hores, la presentació en societat del nou mitjà d’informació local

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *