Connect with us

Oci i Cultura

Artà estrena nou diari digital: Es Matzoc

Artà estrena nou diari digital: Es Matzoc

Nova plataforma de comunicació que s’encarrega de recollir i difondre informació del municipi artanenc “des d’una perspectiva crítica i reflexiva”

La cafeteria del teatre d’Artà acull aquest dilluns, a partir de les 20,30 hores, la presentació en societat del nou diari digital Es Matzoc, un nou projecte dirigit per Antoni Ferragut Gili, periodista i comunicador nascut a Artà.

Es Matzoc (www.esmatzoc.cat) és una nova plataforma de comunicació que s’encarrega de recollir i difondre informació del municipi artanenc des d’una perspectiva crítica i reflexiva. Al nou mitjà, hi té cabuda la política, la societat, l’esport, el medi ambient, l’economia i la cultura, segons ha informat el mateix mitjà.

Segons els seus creadors, Es Matzoc vol apropar-se a la realitat artanenca, així com potenciar i estimular la participació ciutadana “per donar veu a les inquietuds, propostes i pensaments de la ciutadania”. A l’acte també hi participaran Aina Arrom Mayol, periodista i tècnica de cooperació i desenvolupament i Laura Genovard Quetglas, humanista i periodista, ambdues, integrants d’Es Matzoc.

La cafeteria del teatre d’Artà acull aquest dilluns, a partir de les 20,30 hores, la presentació en societat del nou mitjà d’informació local

Són tendència