Connect with us

Oci i Cultura

Obert el concurs fotogràfic per a elaborar el calendari Dóna Sang 2020

Obert el concurs fotogràfic per a elaborar el calendari Dóna Sang 2020

El tema d’aquest any és: ‘Amb petits gestos cream un món millor’

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) ha posat en marxa un any més el concurs fotogràfic amb el qual es triaran les 12 fotografies que acompanyaran al calendari Dóna Sang 2020. El tema escollit per a aquest any és: ‘Amb petits gestos cream un món millor’. Pot participar qualsevol persona, amb o sense coneixements fotogràfics, que sigui o no donant. S’acceptaran instantànies fetes amb qualsevol element fotogràfic i fins i tot combinacions de fotografia i dibuix. Les captures s’hauran d’enviar abans de l’1 de setembre al correu calendario2020@fbstib.org.

Les imatges han de retratar les petites coses que mouen el món. Per exemple: ajudar a travessar el carrer a qui ho necessiti, preocupar-te per un veïnat, carregar les bosses d’una persona major, agafar la bici en comptes del cotxe, comprar en el comerç del teu barri, menjar sa, recollir els plàstics de la platja, tancar l’aixeta mentre et neteges les dents o cuidar dels animals.

De les fotografies que enviïn els participants es triaran 12, una per a cada mes, i s’utilitzaran per al calendari Dóna Sang 2020. L’objectiu és mostrar aquests moments i gestos amb els quals es crea un món millor.

Els concursants hauran d’enviar fotografies inèdites i originals. Si els drets de propietat intel·lectual de la imatge no pertanyen íntegrament al participant, no s’admetrà. Es poden presentar un màxim de dues captures. El jurat, compost per professionals del BSTIB, triarà als 12 finalistes. El calendari amb les captures seleccionades es regalarà a totes les persones que acudeixin a donar entre els mesos d’octubre i desembre d’aquest any.

Les bases del concurs poden consultar-se en el següent enllaç.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència