Connect with us

Vist a les xarxes

Negueruela i Yllanes s’eviten

Negueruela i Yllanes s'eviten

El vicepresident del Govern va convocar aquest dimecres una reunió entre els responsables del seu departament per al repartiment de tasques que no va agradar al conseller socialista

Alguns mitjans com Diario de Mallorca informen de desqualificacions entre Yllanes (Unides Podem) i Iago Negueruela (PSIB_PSOE) com “Vés a prendre pel cul” o “Vés-te’n a la merda”. Tot va succeir aquest passat dimecres en el departament del vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes. Aquest va decidir convocar una reunió entre els responsables del seu departament per al repartiment de tasques. La convocatòria sembla que no va agradar al conseller socialista, Iago Negueruela.

La trobada entre els dos responsables polítics va començar amb un tens diàleg entre tots dos que va fer necessària la intervenció del cap de gabinet del vicepresident, Pep Malagrava. Fonts socialistes defensen que existeix una bona relació entre Yllanes i Negueruela i que no va existir cap tipus de discrepància pel repartiment de les direccions generals. Això sí, admeten que va haver-hi converses amb un to elevat però que cap dels insults pronunciats per Negueruela anaven dirigits directament a la persona de Juan Pedro Yllanes.

Aquest dijous, els dos polítics han coincidit en el ple del Parlament, han guardat silenci i s’han evitat en tot moment. Des del Govern, la mateixa presidenta Francina Armengol ha volgut llevar ferro a l’assumpte i diu que no cal donar-li més importància. El tema desvetllat pels mitjans ha estat molt comentat aquest dijous en les xarxes socials. Opinions per a tots els gusts i colors.

Francina Armengol ha volgut llevar ferro a l’assumpte i diu que no cal donar-li més importància. El tema desvetllat pels mitjans ha estat molt comentat aquest dijous en les xarxes socials. Opinions per a tots els gusts i colors

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com