Connect with us

Actualitat

Convoquen una assemblea per a tractar la “precarietat laboral” en el sector de la recollida d’escombraries

La disparitat de convenis d’empresa fa que els salaris dels treballadors sigui diferent en cada empresa i als ajuntaments, segons CCOO

La Federació de Construcció i Serveis de CCOO de les Illes Balears ha convocat per a dimarts que ve una assemblea general del sector de recollida d’escombraries, residus i neteja viària de Balears, en la seu del sindicat a Palma.

L’assemblea es deu a la situació que viu el sector i el fet que hi ha convenis d’empresa que “reforcen” la situació de precarietat laboral dels treballadors a Mallorca, ha informat el sindicat en un comunicat.

CCOO proposa un conveni autonòmic del sector, ja que la disparitat de convenis d’empresa fa que els salaris dels treballadors sigui diferent en cada empresa i als ajuntaments, accentuant-se “la precarietat”, segons el sindicat.

Aquest sindicat considera que “urgeix un conveni digne que unifiqui criteris laborals i salarials; per a això, les patronals “han de prendre consciència de la situació i asseure’s en la taula de negociació d’aquest conveni”.

Igualment, en aquesta assemblea es tractarà la situació general del sector, incidint en tot el referent a seguretat i salut laboral, ja que s’han constatat incompliments en aquesta matèria.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *