Connect with us

Comunitat

El Govern decideix tancar temporalment l’alberg d’Alcúdia per motius de seguretat

El Govern decideix tancar temporalment l'alberg d'Alcúdia per motius de seguretat

A partir d’aquest pròxim dilluns

La consellera d’Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, ha anunciat aquest dijous el tancament temporal de les habitacions de l’alberg de la Victòria, a Alcúdia, que s’aplicarà a partir d’aquest dilluns per motius de seguretat. Les previsions és que continuïn tancades fins a l’estiu de 2021.

La conselleria reitera que el tancament no afecta ni a la zona d’acampada, ni a la cuina ni al menjador de les instal·lacions sinó únicament a les habitacions de l’alberg.

La mesura afecta a un total de 1.667 persones que, a través de 62 sol·licituds, havien reservat habitacions fins a finals de setembre. A més, s’han paralitzat les reserves en la zona afectada pel tancament i s’han ampliat les places en la zona d’acampada fins a 360 per a oferir alternatives d’allotjament als afectats pel tancament. El Govern té detectades les necessitats de l’edifici des de gener de 2016 en millores en la seguretat.

L’objectiu és complir amb la normativa en relació a l’evacuació d’incendis amb la construcció d’una altra escala d’emergències, a més de rehabilitar la façana de l’alberg en haver-hi perill de despreniments i adaptar l’accessibilitat de l’edifici mitjançant la instal·lació d’ascensors.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *