Connect with us
Els polítics que també censuren a les llagostes Els polítics que també censuren a les llagostes

Vist a les xarxes

Els polítics que també censuren a les llagostes

El president del Brasil i l’ambaixador israelià son fotografiats dinant de llagosta, però els crustacis apareixen taxats de mala manera

Abans de res cal dir que la fotografia en qüestió va ser divulgada a les xarxes socials per l’ambaixada d’Israel al Brasil. A la imatge, es pot veure a l’ambaixador israelià, que s’anomena Yossi Sheli i el president de Brasil, Jair Bolsonaro, en un dinar. La fotografia en qüestió ha aixecat una forta polèmica social i també ha donat peu a molts de mems a les xarxes. El motiu és que als plats hi havia llagostes, que a la imatge apareixen esborrades en negre de mala manera.

L’ambaixada volia amagar el menú

La polèmica s’ha generat perquè el diplomàtic estaria incomplint les normes d’alimentació del judaisme, que prohibeix consumir crustacis. Les marques que cobreixen parcialment les dues llagostes evidencien que l’ambaixada va intentar amagar el suposat “pecat” que l’ambaixador estava cometent.

Alguns usuaris s’han demanat si Netanyahu sap que el seu ambaixador amaga que no menja kosher o si Bolsonaro vol aparentar ser un home humil que menja de manera senzilla.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència