Connect with us

Esports

Aquest dijous: Arriba la primera gran etapa del Tour

Aquest dijous: Arriba la primera gran etapa del Tour

Enric Mas afronta la seva primera gran prova de foc sent vuitè classificat en la general a 46 segons de distància del líder

Aquest dijous, Enric Mas afronta la seva primera gran prova de foc d’aquest Tour, perquè arriba la primera gran etapa de la prova ciclista. Un dia que es pressuposa que serà duríssim amb 160,5 quilòmetres entre Mulhouse i La Planche des Belles Filles, port de 1a categoria. Però abans d’arribar hauran de pujar sis ports: tres de 1a categoria, un de 2a i dues de 3a.

El primer port del dia se’l trobaran poc després d’haver començat l’etapa. Le Markstein, 10,8 quilòmetres de pujada al 5,4%. Després de passar el primer alt de 3a i el de 2a hauran d’ascendir El Balón de Alsacia (11 quilòmetres al 5,8%). Descendiran cap a l’últim port de 3a i després els esperarà el duríssim final. Primer el Col de Chevrères (3,5 quilòmetres al 9,5%) i després els 7 quilòmetres de pujada a La Planche des Belles Filles amb un desnivell mitjà del 8,7%.

El ciclista d’Artà afronta la sisena etapa sent vuitè classificat en la classificació general a 46 segons de distància del líder de la prova. Aquest dijous, podem fer història.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *