Connect with us

Actualitat

El GOB demana proves de la legalitat de l’aparcament d’Es Trenc

Segons l’entitat ecologista no es demostra documentalment que l’estacionament compti amb els permisos preceptius

L’associació ecologista GOB ha demanat al Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Campos i la Demarcació de Costes que provin documentalment la legalitat de l’aparcament situat al costat de la platja d’Es Trenc.

El Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha constatat que en l’expedient de l’avantprojecte de llei del parc natural d’Es Trenc que està en exposició pública no es demostra documentalment que l’estacionament compti amb els permisos preceptius.

Per això ha demanat a l’Agència de Disciplina Urbanística insular que confirmi que l’aparcament s’ajusti a la llei, ha sol·licitat còpia de la llicència d’activitats a l’Ajuntament de Campos i ha requerit a Costes que informi sobre la legalitat de la instal·lació, situada en part en zona de domini públic marítim terrestre.

“Som conscients que la documentació que hem sol·licitat, si ens la remet, arribarà tard, quan el Parlament ja hagi aprovat la llei”, per la qual cosa seria “una gravíssima il·legalitat” que la decisió s’adoptés sense aquestes garanties, indica el GOB.

Els ecologistes es dirigeixen expressament als partits del Govern, MÉS i PSIB, que en el projecte inicial apostaven per suprimir l’aparcament i posteriorment van esmenar la llei per mantenir-ho, una actitud que a l’organització li causa “perplexitat”.

Són tendència