Connect with us

Comunitat

Nova agressió a dos tècnis sanitaris d’emergències

El succeït ha tingut lloc passades les 16.00 hores del capvespre a la platja de Cala Santanyí. El servei d'emergències ha estat alertat d'un incident entre una embarcació i un nin de 12 anys, de nacionalitat russa, que es trobava nedant, sense cap mena de senyalització, fora de la zona de bany. Els serveis d'Emergències desplaçats al lloc dels fets s'han vist obligats a haver de practicar els primers auxilis al menor que perdia molta sang. Minuts després ha arribat una ambulància del SVA que ha traslladat al menor d'urgència a un centre hospitalari de Palma.

Els fets van tenir lloc aquesta matinada al carrer Eusebi Estada de Palma

El Servei de Salut condemna enèrgicament l’agressió física que han patit aquesta matinada dos tècnics d’emergències al carrer Eusebi Estada de Palma. Aquests dos professionals varen atendre un home d’entre 35 i 40 anys que estava tirat al carrer per possible intoxicació etílica i amb baix nivell de consciència. En intentar retirar-lo de la via pública, l’home els va increpar i pegar cops.

Els tècnics varen demanar la presència policial i quan la Policia Nacional va arribar l’agressor va ser detingut.

Des del Servei de Salut s’ha activat el protocol per a aquests casos, que preveu assistència sanitària i suport jurídic i psicològic als professionals involucrats. Els dos tècnics sanitaris varen interposar una denuncia contra l’agressor.

Cal recordar que la reforma del Codi penal del març de 2015 considera autoritat el personal sanitari en cas de rebre una agressió i preveu condemnes de fins a quatre anys.

Quan varen atendre un home d’entre 35 i 40 anys que estava tirat al carrer per possible intoxicació etílica

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *