Connect with us

Societat

Una jove s’enfronta a una pena de presó de fins a 20 anys per haver llepat un gelat d’un supermercat

Una jove s'enfronta a una pena de presó de fins a 20 anys per haver llepat un gelat d’un supermercat

El fet va tenir lloc a Texas: Va penjar un vídeo a internet el passat mes de juny en què se la veia llepant una terrina de gelat i tornant-la a deixar al congelador de la botiga

Una menor dels Estats Units va penjar un vídeo a internet el 29 de juny passat en què se la veia llepant una terrina de gelat i tornant-la a deixar al congelador d’un supermercat de Lukin, a Texas.

La policia local va identificar la sospitosa perquè el vídeo es va fer viral a les xarxes socials, i també per les càmeres de seguretat de la botiga. La menor es troba sota la custòdia del Departament Juvenil de Justícia de Texas.

Segons el Codi Penal de l’estat, la noia es podria enfrontar a una pena de presó d’entre 2 i 20 anys, a més d’haver de pagar una multa de fins a 10.000 dòlars per haver manipulat un producte de consum.

Arran de la gran repercussió a la xarxa, la companyia productora del gelat ha emès un comunicat on explica que ha retirat totes les terrines de la marca al supermercat afectat. El fet ha tingut el típic efecte reclam i ja són molts els qui han decidit imitar el fet de la jove.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència