Connect with us

Actualitat

Les dedicacions parcials a Manacor continuaran tenint just 12 pagues

Les dedicacions parcials a Manacor continuaran tenint just 12 pagues

I no 14 com recollia erròniament el text de retribucions aprovat aquest dilluns passat en el primer Ple de la legislatura

Els regidors amb dedicació parcial a l’Ajuntament continuaran cobrant únicament 12 pagues i no 14 tal com recollia erròniament el text de retribucions aprovat aquest dilluns en el primer Ple de la legislatura. Un sol regidor del govern municipal, en aquest cas Joan Gaià Mascaró, ha decidit acollir-se al règim de dedicacions parcials. La seva principal funció dins de l’organigrama de l’equip de govern és el de cap de personal. La dedicació parcial està remunerada en 2.222, 70 euros mensuals bruts, sense pagues extraordinàries, i contempla una dedicació mínima necessària de 20 hores setmanals.

Segons ha explicat el batle, Miquel Oliver, no es tracta d’una marxa enrere ni molt manco, senzillament es tracta d’un aclariment que creim necessari fer públic. “La nostra intenció és que la remuneració de les parcials en el mandat 2019-2023 sigui la mateixa que en el mandat 2015-2019. Un error en el redactat deixava entreveure que hi havia 14 pagues en lloc de les 12 que hi havia fins ara. Ho solucionarem formalment tan aviat com sigui possible.”

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *