Connect with us

Actualitat

Manacor comptarà amb 58 aparells desfibril·ladors repartits pel municipi

Manacor comptarà amb 58 aparells desfibril·ladors repartits pel municipi

Segons les indicacions de l’empresa subministradora, està proveït d’instruccions de veu, clares i senzilles, que guien a l’usuari durant el procés

Manacor comptarà amb 58 aparells desfibril·ladors repartits pel municipi

L’acte presidit pel batle, Miquel Oliver, ha comptat amb la participació de diferents representants municipals, policials i de Protecció Civil.

Manacor comptarà amb 58 aparells desfibril·ladors repartits pel municipi

Manacor serà en unes setmanes un municipi cardioprotegit. Tots els nuclis poblacionals disposaran d’aparells desfibril·ladors que garanteixin l’agilitat de resposta davant un cas d’aturada cardiorespiratòria.

Manacor serà en unes setmanes un municipi cardioprotegit. Tots els nuclis poblacionals disposaran de diferents aparells desfibril·ladors que garanteixin l’agilitat de resposta davant un cas d’aturada cardiorespiratòria. Alguns vehicles de la Policia Local també seran equipats amb aquests dispositius. Aquest servei ha estat presentat aquest dimarts en les instal·lacions de la Policia Local en el Parc Municipal, en un acte que ha comptat amb la presència del batle, Miquel Oliver, qui ha destacat que aquesta necessitat va ser plantejada tems enrere pel Comitè de Sanitat i Salut de l’Ajuntament i que els tràmits s’iniciaren durant el passat mandat. Segons Oliver, “inicialment la proposta va sorgir perquè pogués ser habilitat als efectius de la Policia Local i als membres de Protecció Civil de Manacor en cas d’haver d’atendre una Emergència. L’Ajuntament va creure necessari estudiar la possibilitat d’eixamplar aquesta cobertura en l’àmbit de tot el municipi”. Finalment, el Consistori va decidir adquirir un total de 58 desfibril·ladors, dels quals 9 són portàtils. Des d’avui, els serveis policials i d’Emergències ja comptaran amb aquest servei, mentre que en un mes, aproximadament, seran instal·lats els aparells fixos en els diferents nuclis poblacionals. El pròxim pas consistirà amb la participació d’alguns professionals que formen part de l’administració municipal en uns cursos de formació.

L’aparell està proveït d’instruccions de veu, clares i senzilles, que guien a l’usuari durant el procés, segons ha informat l’empresa subministradora. Oferiran la possibilitat d’informar sobre les normes d’ús en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Oferiran la possibilitat d’informar sobre les normes d’ús en tres idiomes: català, castellà i anglès

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *