Connect with us

Esports

El Campionat de Pesca celebrat a Cala d’Or bat rècords de participants i captures

El Campionat de Pesca celebrat a Cala d'Or bat rècords de participants i captures

L’embarcació Artic als comandaments de Pedro Llinás va aconseguir el contingent màxim de captures que són 20

Van ser un total de 46 embarcacions i més de 200 tripulants, sent aquest el rècord del total d’embarcacions inscrites en un Campionat Nacional d’aquestes característiques, fet que ressalta l’èxit de la convocatòria celebrada aquest passat cap de setmana a Cala d’Or.

L’embarcació Artic als comandaments de Pedro Llinás aconseguia el contingent màxim de captures que són 20 i entrant abans d’hora aconseguint la bonificació i se situava en primera posició final de la prova, després de les 2 mànigues amb un total de 273 punts. En segona posició i seguit molt de prop i a menys d’una captura, l’embarcació Mandala amb un total de 272 punts, mentre que en tercera posició se situava l’equip local de l’embarcació Burburin II demostrant el gran campionat que s’ha marcat.

El Campionat de Pesca celebrat a Cala d'Or bat rècords de participants i captures

La peça major del Campionat va ser una bacora (toninya blanca) amb un pes superior als 21 quilos que va correspondre a l’embarcació Txitxiro patronejada per Ana Rosa Rincón del País Basc.

La peça major del Campionat va ser una bacora (toninya blanca) amb un pes superior als 21 quilos que va correspondre a l’embarcació Txitxiro patronejada per Ana Rosa Rincón del País Basc i demostrant que les dones tenen el seu lloc en aquests tipus de competicions.

La peça major del Campionat va ser una bacora (toninya blanca) amb un pes superior als 21 quilos que va correspondre a l’embarcació Txitxiro patronejada per Ana Rosa Rincón del País Basc

La peça major del torneig social va correspondre a l’embarcació Beu8 patronejada per Tolo Binimelis amb un exemplar del mateix tipus amb un pes de 17,50 quilos. També es van donar distincions a Josep Barceló pel seu campió per equips amb embarcació fondejada i a l’embarcació Nereo pel seu campionat del món de Curricà d’Altura. La medalla d’Or va ser per a Toni Matas Vilallonga per les seves 20 participants.

Són tendència