Connect with us

Actualitat

Manacor aprova nou dedicacions exclusives en el govern municipal

Manacor aprova nou dedicacions exclusives en el govern municipal

El sou del batle contempla una rebaixa del 14%, però es milloren les retribucions de les dedicacions parcials que passaran a tenir 14 pagues i es contracta un nou assessor pel departament de Medi Ambient

Tot i la rebaixa del 14% que contempla el sou que rebrà el batle de Manacor, Miquel Oliver, els comptes municipals de l’Ajuntament no ho notaran. El ple extraordinari celebrat aquest dilluns ha aprovat el Règim de dedicació i de retribucions i assistències dels membres de la Corporació Municipal. La proposta de batlia preveu 9 dedicacions exclusives (Miquel Oliver, Núria Hinojosa, Sebastià Llodrà, Carles Grimalt, Carme Gomila, Mateu Marcé, Cristina Capó, Sebastià Nadal, més el càrrec de la Delegació especial de l’àrea d’Educació, Cultura i Esports, on de moment no hi figura cap titular). El batle, Miquel Oliver, cobrarà 44.000 euros l’any. Aquest fet suposa una diferència de més de 7.000 euros menys respecte als seus antecessors en el càrrec que fins aleshores tenien fixada la quantia total en 51.488,92 euros anuals.

La resta de regidors amb dedicació exclusiva cobraran el mateix que aquests últims anys: 2.693, 97 euros mensuals bruts, amb una dedicació mínima necessària de 35 hores setmanals. Un dels regidors de l’equip de govern, Joan Gaià Mascarò, amb dedicació parcial passarà a cobrar 14 pagues anuals i no 12 com venia succeint fins ara. El càrrec de cap de premsa també veurà millorades les seves retribucions. El ple, a proposta del govern municipal, també ha donat llum verda a la contractació d’un nou assessor destinat a l’àrea de Medi Ambient. Segons ha reconegut el mateix batle, la seva funció serà la de reforçar el departament i principalment fiscalitzar el compliment dels serveis que l’Ajuntament té contractat a empreses externes, com pugui ser el cas de la neteja viària.

L’acord municipal també preveu que tots els regidors i regidores que no tinguin reconeguda dedicació exclusiva ni parcial percebran per l’assistència efectiva a les sessions dels distints òrgans municipals: Ple (641, 58 euros), Ple portaveus dels grups municipals (987,05 euros), Presidència Junta de Govern Local (493,53 euros) i Vocals Junta de govern local (394,82 euros).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *