Connect with us

Comunitat

El PP no concedeix ni un dia de gràcia a Catalina Cladera

El PP no concedeix ni un dia de gràcia a Catalina Cladera

Llorenç Galmés, en el seu primer discurs com a cap de l’oposició, reclama a la nova presidenta insular que “torni els 26 milions que com a consellera va llevar al Consell de Mallorca”

Els 100 dies gràcia són aquells primers dies que es donen a  tot govern per a què pugui començar a desenvolupar la seva gestió i les seves accions amb un cert marge de confiança i amb certa expectativa per part de la ciutadania i els partits de l’oposició.

No serà aquest el cas de Catalina Cladera en el Consell de Mallorca, pel que s’ha pogut veure aquest dissabte en la sessió d’investidura. El portaveu del PP i cap de l’oposició, Llorenç Galmés, s’ha estrenat reclamant a la nova presidenta insular que “torni els 26 milions que vostè com a consellera del Govern va llevar al Consell de Mallorca”. Així, ha recalcat que “amb els doblers que el Govern d’Armengol deu al Consell es podrien impulsar els serveis socials que tan malmesos han quedat aquests 4 anys”.

Pel que fa la paralització de nous projectes viaris i del tram cinc del segon cinturó, el portaveu popular ha recalcat que “venim de quatre anys de paràlisi i el Pacte anuncia una altra legislatura igual. El problema de la inseguretat i dels embossos a Palma s’ha de resoldre. No es poden posar d’esquena a la problemàtica; els problemes s’han de resoldre”.

Galmés també ha reclamat a Cladera que “no esperi els 100 dies per a començar a posar l’engrenatge en marxa i activar així les seves primeres polítiques en benefici de l’interès general perquè també hem de recordar que venim de 4 anys d’inactivitat absoluta, de posar traves a la gent i d’aturar l’economia mallorquina, i aquesta situació no s’ha d’allargar ni un dia més”, ha destacat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència