Connect with us

Societat

Els membres de ‘La Manada’ van violar a l’al.lota fins a deu vegades en un minut i mig, segons el Suprem

Els jutges consideren que la víctima no va donar el seu consentiment en cap moment, i que els fets són clars

Aquest divendres s’ha fet pública la sentencia del Suprem sobre els integrants de ‘La Manada’. El Suprem considera que els acusats van violar a la jove fins a deu vegades en un minut i mig, sabent que es trobava tota sola i anava beguda. El tribunal també explica a la sentència, que el que va passar als Sanfermines del 2016 va ser una agressió sexual, i no un abús, perquè la voluntat dels agressors es va imposar per la força.

El Tribunal Suprem dóna la volta d’aquesta manera a la sentència que va dictar en el seu dia l’Audiència de Navarra i ho justifica amb una interpretació diferent del Codi Penal en relació amb el que va passar.

Segons expliquen els magistrats, el delicte d’abús sexual es comet quan l’acusat atempta contra la llibertat sexual de la víctima, no hi ha consentiment, però no hi ha violència ni tampoc intimidació.

En canvi, al delicte d’agressió sexual, l’autor fa servir la força o la intimidació, ja sigui física o moral, perquè la víctima acabi fent el que ell vulgui. Aquesta és la diferència entre els dos delictes i pel Suprem està molt clar que la víctima de ‘La Manada’ va patir una agressió sexual, sense cap mena de dubte.

Els jutges asseguren que els membres de ‘La Manada’ ho tenien tot preparat per agredir la víctima sexualment i afirmen que la jove en cap moment va donar el consentiment per mantenir relacions. Els magistrats també consideren que els acusats van cercar expressament la situació, sense que la víctima ho sabés, des que la van veure sola i perduda.

Són tendència