Connect with us

Oci i Cultura

Coque Malla i la seva música seduiran Manacor

L’ex cantant de Ronaldos actuarà aquest dissabte, dia 3, a la Plaça Ramon Llull, en un concert organitzat per Renou Col.lectiu i obert a tots els públics

Coque Malla arriba aquest dissabte, dia 3, a Manacor amb ‘Santo Tour’ i tot el repertori musical del seu darrer treball discogràfic ‘El último hombre en la Tierra’. Un concert obert a tots els públics, organitzat per Renou Col.lectiu. El músic madrileny i la seva banda es presenta a la capital del Llevant en el seu millor moment de la seva carrera en solitari.

Coque Malla oferirà a Manacor un concert ple de rock, amb moments d’elegància, molta sensibilitat, també cruesa i, sobretot, grans cançons, que formen part del seu últim disc. Probablement, el millor que ha escrit mai en solitari. Rock poètic i emocional amb ressonàncies del rock americà dels 60 i 70 que ens mostra un autor en la seva etapa de maduresa artística i en la seva cúspide creativa amb un fabulós afegit: els magnífics arranjaments per a corda i vent del seu germà Miguel Malla. Una ocasió magnífica per tornar a gaudir de les dots de seducció de l’ex cantant dels Ronaldos i, a més, d’unes composicions que ho situen com un dels més grans escriptors de cançons de rock en espanyol de la seva generació. Al llarg del seu repertori també podrem gaudir de cançons que pertanyen a treballs discogràfics anteriors com ‘Un astronauta más’, ‘Sueños’, ‘La hora de los gigantes’ o ‘Termonuclear’.

Roig! i ‘Ca de Bou’ completaran una bona vetlada musical, a partir de les 23 hores, a la Plaça Ramon Llull.

Són tendència