Connect with us

Societat

Montuïri va registrar la temperatura més alta de l’onada de calor: 40,7 °C

Montuïri va registrar la temperatura més alta de l'onada de calor: 40,7 °C

Va ser el passat dia 29 de juny

Segons els representants de l’Aemet a Balears, durant gairebé tot el mes de juny les temperatures van ser normals o fins i tot, va haver-hi temperatures mínimes inferiors a la mitjana, però a partir del dia 26 va començar l’anomenada onada de calor que va durar fins a final de mes. Va ser en aquests dies en què es van superar els 40 °C a Mallorca. Aemet ha indicat que tan sols es té constància d’una altra onada de calor en un mes de juny, que va tenir lloc en 2003 i que va durar quatre dies.

La temperatura més alta del mes es va registrar en el Pla de Mallorca, més concretament  a Montuïri el passat dia 29, amb 40,7 °C. També van aconseguir els 40 °C les estacions de Binissalem (el dia 29, amb 40,0 °C) i de Sóller a Sa Vinyassa (el dia 26, amb 40,2 °C).

Altres rècords registrats a Mallorca van ser els 39,1 °C de temperatura màxima a Porreres el dia 29 i els 37,2 °C a Campos el dia 30.

Altres rècords registrats a Mallorca van ser els 39,1 °C de temperatura màxima a Porreres el dia 29 i els 37,2 °C a Campos el dia 30

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *