Connect with us

Oci i Cultura

Porreres acollirà l’inici dels actes populars de la Diada de Mallorca 2019

Porreres acollirà l'inici dels actes populars de la Diada de Mallorca 2019

Serà on s’iniciarà el pregó, amb ballades populars, activitats per adults i infants i el colofó final al Parc de n’Hereveta amb el concert de la Diada

Porreres ha estat aquest any el poble escollit per iniciar els actes populars de la Diada de Mallorca 2019. Serà on s’iniciarà el pregó, amb ballades populars, activitats per adults i infants i el colofó final al Parc de n’Hereveta amb el concert de la Diada amb 5 grups i que tindrà lloc el 21 de desembre. Enguany, els grups escollits són Roba Estesa, El Diluvi, Phussyon, Anegats i La Gran Orquesta Republicana.

Aquest dimecres, el director insular de Relacions Institucionals i Presidència en funcions, Marc Herrera i la batlesa de Porreres, Xisca Mora, s’han reunit per iniciar la coordinació entre intittucions per tal d’oferir una jornada variada i engrescadora.

Aquest seguit d’activitats només seran el sus d’una programació que a poc a poc es podrà anar coneixent i que oferirà tallers, conferències I activitats lúdiques Durant la segona quinzena de desembre i que arribarà al seu final amb l’acte institucional de dia 31 de desembre.

Són tendència