Connect with us

agenda

Rubén Simeó protagonista del concert “Música arran de mar” de Cala Figuera

Rubén Simeó protagonista del concert "Música arran de mar" de Cala Figuera

El trompetista nascut a Vigo actuarà al nucli costaner i compartirà escenari amb l’orquestra del Festival Internacional de Música Vila de Santanyí

Un any més, el Caló d’en Busques de Cala Figuera serà, per una nit, l’epicentre de la música a l’illa de Mallorca. Enguany el protagonista indiscutible serà el trompetista Rubén Simeó (Vigo, 1992), que a partir de les 22,00 hores d’aquest dissabte 6 de juliol mostrarà el seu virtuosisme amb la trompeta. Simeó pujarà a l’escenari amb l’Orquestra del Festival de Santanyí dirigida per Vicenç Balaguer, i interpretaran un repertori que inclou peces d’Antonín Dvorak, Johann Baptist Neruda, Johann Sebastian Bach i Ennio Morricone entre d’altres.

El concert emmarcat en la VII Festival Internacional de Música Vila de Santanyí està organitzat per l’Ajuntament en col·laboració de l’Associació d’Amics de la Música de les Illes Balears, el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i Ports de les Illes Balears, i l’entrada és gratuïta. Es tracta d’un esdeveniment que reuneix més de 2.000 persones al nucli costaner, i és un dels més concerts més esperats de l’agenda cultural de l’estiu a Mallorca.

Aquest dissabte, dia 6 de juliol, a partir de les 22,00 hores

Són tendència