Connect with us

Societat

El Grup Martí celebra el 45 aniversari estrenant noves instal·lacions de Jeep i Alfa Romeo en el polígon de Manacor

El Grup Martí celebra el 45 aniversari estrenant noves instal·lacions de Jeep i Alfa Romeo en el polígon de Manacor

La inauguració es va convertir en un esdeveniment social, que va comptar amb l’assistència de centenars de convidats

El Grup Martí celebra el 45 aniversari estrenant noves instal·lacions de Jeep i Alfa Romeo en el polígon de Manacor

La família Martí al complet, acompanyats dels directius de FCA Espanya.

El Grup Martí va inaugurar aquest passat dimarts capvespre les noves instal·lacions de Jeep i Alfa Romeo en el Polígon Industrial de Manacor de la mà d’Autoventa Manacor, festa que va coincidir amb el 45 aniversari de l’empresa fundada per Domingo Martí Femenias. Autoventa Manacor va iniciar la seva activitat comercial amb una primera botiga de cotxes d’ocasió en l’Avinguda Fra Juníper Serra, fins que en 1989 passa a ser concessionari oficial Fiat establint les El Grup Martí celebra el 45 aniversari estrenant noves instal·lacions de Jeep i Alfa Romeo en el polígon de Manacorseves instal·lacions en el polígon de Manacor. A la firma automobilística italiana, es va afegir posteriorment Lancia, Alfa Romeo i Abarth. I ara després de l’adquisició per part de Fiat del grup Chrysler, Autoventa Manacor és representant oficial de totes les marques del grup, inclosa Jeep, així com la renovada gamma d’Alfa Romeo.

El Grup Martí va inaugurar aquest passat dimarts capvespre les noves instal·lacions de Jeep i Alfa Romeo en el Polígon Industrial de Manacor de la mà d'Autoventa Manacor

El Grup va reconèixer a distints treballadors que sumen més de 30 anys de dedicació a l’empresa. A la foto, Llorenç Rosselló, Domingo Martí i Paulo Carelli.

La inauguració de les noves instal·lacions es va convertir en un esdeveniment social, que va comptar amb l’assistència de centenars d’amics i clients de l’empresa. Mitos Martí, en un breu parlament, va recordar els inicis de l’empresa de la mà del seu pare, així com la plena vinculació de la família des de sempre amb el món de l’automoció. Alberto Aza, conseller delegat de FCA a Espanya i Portugal, va destacar la forta implantació de les firmes Jeep i Alfa Romeo a escala estatal. Domingo Martí, propietari del Grup Martí, acompanyat de Paulo Carelli, director de vendes de Jeep Espanya, va fer entregar d’unes plaques de reconeixement a distints treballadors que sumen més de 30 anys de dedicació a l’empresa: Llorenç Rosselló, Joan Huguet, Fernando Muñoz, Maria Antònia Alòs, Antoni Riera i Joan Ballester.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència