Connect with us

Oci i Cultura

137 bars i quiosquets de Sant Llorenç s’adhereixen a la campanya “Moviment Banderes Verdes”

137 bars i quiosquets de Sant Llorenç s'adhereixen a la campanya "Moviment Banderes Verdes"

Aquest tipus de negocis són els responsables del 52% dels residus d’envasos de vidre que es generen durant els mesos d’estiu

Fins a 137 establiments del municipi de Sant Llorenç des Cardassar han confirmat que col·laboraran per a aconseguir la bandera verda per als seus veïnats.

La incidència del turisme i l’augment del consum fa dels mesos estivals una etapa clau per a la recollida selectiva d’envasos de vidre, ja que es recicla una tercera part de tots els residus recuperats anualment. A més, els bars, restaurants i quiosquets són els responsables del 52% dels residus d’envasos de vidre que es generen pel que són un sector clau per a una transició real a un model d’economia circular.

Ecovidrio ha anunciat que treballarà braç a braç amb l’ajuntament per a reforçar l’operativa estiuenca i facilitar la col·laboració de ciutadans i, especialment, dels
hostalers. Per a això es faran fins a 411 visites de formació i informació a establiments, es lliuraran galledes especials de reciclatge, s’habilitaran contenidors vinilados amb motius estiuencs i s’augmentaran les freqüències de recollida.

Entre els requisits per a optar a una Bandera Verda, cadascun dels municipis participants haurà d’incrementar de recollida selectiva d’envasos de vidre durant els mesos d’estiu, així com fomentar la participació dels hostalers en aquesta campanya. Sant Llorenç des Cardassar serà un dels 21 municipis en total de les Illes Balears que involucraran als seus veïns, hostalers i administracions públiques per a aconseguir la bandera verda que es lliura a la seva regió.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com