Connect with us

Oci i Cultura

Manacor no celebrarà enguany la Fira de Sant Jaume

“La decisió va ser consensuada amb els organitzadors”, segons el regidor de Fires, Carles Grimalt

Les festes de Sant Jaume de Manacor enguany no comptaran amb la tradicional Fira de Sant Jaume que en condicions normals s’hauria de celebrar el pròxim 20 de juliol. Enguany s’ha decidit suspendre l’acte “de manera consensuada amb els comerciants organitzadors”, segons el regidor de Fires de l’Ajuntament, Carles Grimalt. El responsable municipal ha explicat que a principis d’aquesta setmana va mantenir una reunió amb els comerciants, els quals li expressaran una sèrie de motius personals que els impedien organitzar la convocatòria prevista pel mes que ve. Grimalt ha negat que la cancel·lació tengui res a veure amb una decisió unilateral de l’Ajuntament. Davant els inconvenients exposats pels organitzadors, Grimalt va decidir “sempre de manera consensuada” botar-se l’edició d’enguany i de cara a l’any que ve a reunir-se novament per tal de programar-la de bell nou, “això sí, donant-li un altre impuls i deixant enrere el format d’aquests últims anys” que ha qualificat de “monòton”. El regidor de Fires, en substitució de la Fira, ha anunciat que s’està treballant amb la convocatòria d’un acte alternatiu que s’inclourà dins el programa d’enguany.

Grimalt ha negat que la cancel·lació tengui res a veure amb una decisió unilateral de l’Ajuntament.

Per la seva part, el PP, mitjançant un comunicat de premsa, ha manifest la seva preocupació per la suspensió de la tradicional Fira que aquest any hagués celebrat la seva vintena edició. Segons els populars, “hem rebut nombroses telefonades de comerciants i també firaires preocupats per la manca de suport rebut per part del nou equip de govern de l’Ajuntament de Manacor de cara a l’organització de la fira”. El PP acusa l’actual govern municipal de “manca de voluntat” i destaca “la importància de la fira per al teixit comercial de la ciutat, i més concretament per als botiguers de l’avinguda del Torrent i la plaça Ramon Llull”.

Carles Grimalt, en substitució de la Fira, ha anunciat que s’està treballant amb la convocatòria d’un acte alternatiu que s’inclourà dins el programa d’enguany

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com