Connect with us

Vist a les xarxes

22 detinguts en una operació policial contra l’explotació sexual a Mallorca

22 detinguts en una operació policial contra l'explotació sexual a Mallorca

Alguns dels arrestats eren els encarregats de dos coneguts clubs de prostitució i uns altres eren els encarregats d’organitzar matrimonis fraudulents

Una operació policial contra el tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual a Palma s’ha tancat amb 22 persones detingudes. La Policia Nacional ha desenvolupat l’operatiu en dues fases i ha arrestat a 22 persones de 21 i 51 anys de nacionalitats búlgara, brasilera, espanyola, colombiana, italiana i portuguesa. Estan acusats d’explotar a homes i dones per a exercir la prostitució i coaccionar-los amb màgia negra perquè paguessin el deute contret pel viatge a Espanya. També de concertar matrimonis ficticis entre algunes de les víctimes.

Del total de 22 detinguts, dos van ser arrestats per tràfic de drogues, quatre per tràfic d’éssers humans, sis per estar de forma irregular a l’estat i deu per falsedat documental i afavoriment de la immigració il·legal. Alguns dels detinguts eren els encarregats de dos coneguts clubs de prostitució i uns altres eren els encarregats d’organitzar els matrimonis fraudulents.

Són tendència