Connect with us

Comunitat

Ensenyat càrrega contra Balboa i Bel Busquets: “Això no acabarà així”

Ensenyat càrrega contra Balboa i Bel Busquets: "Això no acabarà així"

El candidat de Més per Mallorca al Parlament creu que “ara vindrà un procés de reflexió interna que pot acabar en un avançament del Congrés perquè les coses així no poden continuar”

El candidat de Més per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, i un dels noms vetats per l’Executiva del partit en vista a futurs nomenaments una vegada superada la sessió d’investidura, parla de decisió equivocada, al mateix temps que carregava contra els dos màxims responsables del partit Bel Busquets i Guillem Balboa als quals acusa de falta de lideratge, en declaracions realitzades aquest mateix dijous a SER Balears.

Ensenyat creu que “ara vindrà un procés de reflexió interna que pot acabar en un avançament del Congrés perquè les coses així no poden continuar”. Al seu judici, “en els últims anys s’ha vist una falta clara de lideratge i aquesta situació ha d’acabar”.

El portaveu del partit al Parlament assegura que “és un error” i que ell sí que té “més responsabilitat que orgull i per això anteposa el partit als seus interessos personals”. Explica que ell sempre a estat a la disposició del partit, al mateix temps que descarta abandonar el partit.

Ensenyat descarta abandonar el partit

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència