Connect with us

Actualitat

Roben quatre discs d’or en la residència del músic austríac, Rainhard Fendrich, a Artà

Han estat detingudes dues persones acusades de cometre més de 27 robatoris en habitatges i zones rurals del municipi

La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes de 22 i 36 anys com a presumptes autors d’almenys 27 robatoris en habitatges i en zones rurals en el municipi d’Artà. Després d’una investigació oberta arran de les últimes denúncies presentades per robatoris en habitatges, agents de la Guàrdia Civil d’Artà van iniciar una recerca amb la finalitat de tractar d’identificar als autors. De les actuacions policials duites a terme i després de gestions realitzades pels guàrdies civils, la recerca es va centrar en dos individus veïnats del poble.

Roben quatre discos d'or en la residència del músic austríac, Rainhard Fendrich, a Artà

El músic va ser víctima d’un dels robatoris descrits, on van sostreure efectes per valor de 50.000 euros sense comptar els discs d’or esmentats.

En la matinada del passat dia 24, una patrulla de Seguretat Ciutadana va interceptar una furgoneta ocupada pels dos sospitosos. Revisat el vehicle van trobar a l’interior efectes de dubtosa procedència, que més tard van esbrinar que van ser sostrets en una casa pròxima al lloc de la detenció. Practicat el registre del domicili dels ja detinguts, els agents van intervenir doblers en efectiu, efectes electrònics, entre altres objectes. Entre el material intervingut destaquen 4 discs d’or commemoratius que pertanyen a Rainhard Fendrich, considerat un dels millors músics del pop austríac. El músic té des de fa anys un habitatge en el municipi d’Artà, on hi resideix bona part de l’any. El músic va ser víctima d’un dels robatoris descrits, on van sostreure efectes per valor de 50.000 euros sense comptar els discs d’or esmentats d’un valor incalculable.

Aquesta detenció ha permès esclarir 27 robatoris en habitatges que havien creat el lògic malestar entre els veïnats i residents d’Artà.

Són tendència