Connect with us

Oci i Cultura

Presentada a Cala Millor la sisena edició de la campanya ‘Hoteles de Narices’

Presentada a Cala Millor la sisena edició de la campanya 'Hoteles de Narices'

Una iniciativa de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca i l’ONG Sonrisa Médica

L’Hotel Hipotels Hipocampo Palace de Cala Millor ha acollit aquest dimecres la presentació de la sisena edició de la campanya ‘Hoteles de Narices‘, que organitzen la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca i l’ONG Sonrisa Médica.

La campanya ‘Hoteles de Narices‘ s’emmarca en el pla de RSC del sector hoteler de Mallorca. Va començar com una iniciativa encaminada a fer partícips a treballadors i clients dels establiments hotelers de les accions destinades a recaptar fons amb l’objectiu de fer més suportable l’estada dels nins que han de romandre hospitalitzats gràcies a l’activitat que desenvolupen els pallassos professionals de Sonrisa Médica.

La vicepresidenta executiva de la FEHM ha destacat que en aquests cinc anys de col·laboració els hotels participants en el programa han donat un total de 80.000 euros que han estat destinats a accions concretes tals com: obrir un programa d’actuacions de Pallassos d’Hospital a les Illes d’Eivissa (Hospital Can Misses) i Menorca (Hospital Mateu Orfila) una vegada a la setmana o mantenir les visites a l’Hospital de Manacor, entre altres.

En la campanya de 2018 van participar un total de 69 hotels i aquest any per primera vegada el termini per a desenvolupar les accions que tradicionalment es desenvolupava durant la primera quinzena de setembre, s’ampliarà als mesos de juliol, agost i setembre perquè les empreses puguin organitzar durant més temps les activitats per als seus clients i així incrementar les aportacions.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *