Connect with us

Societat

Suïssa té prohibit tenir aire condicionat a casa

Suïssa té prohibit tenir aire condicionat a casa

L’onada de calor que estem patint a les Illes també està afectant diversos països d’Europa, curiosament alguns d’ells més acostumats a protegir-se del fred que no de la calor

L’onada de calor que estem patint a les Illes també està afectant diversos països d’Europa, curiosament alguns d’ells més acostumats a protegir-se del fred que no de la calor. És el cas de Suïssa, que acostumada a les inclemències del fred, no està preparada per l’onada de calor que està patint.

Les temperatures properes als 38 graus no es poden combatre amb l’aire condicionat perquè està prohibit en habitatges particulars a causa de les regulacions mediambientals. Cal demanar un permís, però no te’l donaran mai.

Hi ha una norma en vigor de com construir per evitar posar aires condicionats a la casa. Es cerquen temperatures mitjanes de 22 graus. En llocs públics com despatxos o sales amb ordinadors s’ha de demanar un permís i demostrar que es compleixen certes condicions. També has de justificar que part de l’energia de l’aire serà reutilitzada i que l’aigua de refrigeració es farà servir com a aigua potable.

Les onades de calor a Suïssa són dues setmanes a l’estiu i es considera que instal·lar aires condicionats i contaminar no surt a compte.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència