Connect with us

Actualitat

El nou govern municipal de Llucmajor es puja els sous i recupera la figura dels assessors

Més denuncia que aquest fet suposarà un augment de la despesa equivalent a més de 500.000 euros

El portaveu de Més per Llucmajor, Jaume Tomàs, ha denunciat que “el govern format per Partit Popular, Ciudadanos, Llibertat Llucmajor i ASI hagi decidit recuperar la figura de l’assessor que no existia des fa 7 anys, així com la contractació de 2 nous assessors”.

Jaume Tomàs s’ha mostrat molt crític amb el cost que tendrà per al ciutadà de Llucmajor el suport dels partits ASI i Llibertat Llucmajor a la investidura d’Éric Jareño com a Batle.

La crítica per part de MÉS per Llucmajor no es limita únicament a la recuperació de la figura dels assessors i al sobrecost a les arques municipals que això suposa, sinó també pel perfil dels assessors designats. “Es tracta de Claudia Falleman que formava part de la candidatura d’ASI a les passades eleccions municipals i que el 2013 va ser condemnada juntament amb l’actual regidor d’urbanisme i medi ambient Guillem Roig i l’ex convicte Joaquin Rabasco per un delicte de calumnies en el cas que va jutjar la publicació a la pàgina web d’ASI del joc que ensenyava a matar dones. L’altre assessor contractat és Miquel Pascual que presenta com a únic mèrit formar part del partit polític Llibertat Llucmajor, partit que fins fa ben poc es mostrava molt crític amb la figura dels assessors i dels sous del regidors”, segons denuncia la formació ecosobiranista.

El cost total dels salaris i seguretat social de regidors i assessors per a la legislatura 2019-23 serà de 3.150.000 euros, “un augment del 20% respecte la legislatura passada, més de 500.000 euros”, segons Més.

Jaume Tomàs s’ha mostrat molt crític amb el cost que tendrà per al ciutadà de Llucmajor el suport dels partits ASI i Llibertat Llucmajor a la investidura d’Éric Jareño com a Batle “teníem clar que el Partit Popular voldria governar a qualsevol preu, però no sabíem que aquest preu el pagaríem entre tots. Poc a poc es va coneixent la lletra petita de l’acord de govern i ens té molt preocupats”.

Són tendència