Connect with us

Oci i Cultura

Capdepera viu un cap de setmana de circ

Capdepera viu un cap de setmana de circ

Amb motiu de la XI edició del Festival d’Arts al carrer

Capdepera ha viscut un cap de setmana de circ, poesia, teatre i altres disciplines artístiques en la XI edició del Festival d’Arts al carrer. Divendres varen participar deu agrupacions musicals del municipi per celebrar el Dia Internacional de la Música. Dissabte i diumenge hi va haver quatre espectacles de gran nivell artístic de companyies reconegudes internacionalment que combinen el circ, clown, equilibrisme i dansa aèria. També hi va haver un espai per a la poesia a la platja de Na Ferradura que va aplegar poetes i músics locals.

A la plaça dels Mariners es va muntar un espai solidari amb els LILA jocs reciclables que oferia una proposta creativa que fomenta el joc i la trobada en l’espai públic i genera valors com la cooperació i el respecte. La recaptació voluntària que s’ha aconseguit es destinarà a una ONG d’ajuda a centres infantils del Senegal.

Cal comentar que diumenge matí el circ Pistolet va fer una actuació especial a la residència DomusVi de Font de sa Cala per a les persones majors. Aquesta actuació estava inclosa dins el programa sa Xerxa per a integrar col·lectius menys consumidors d’art. Fa onze any que Capdepera organitza el Festival de les arts al carrer per tal d’acostar les diverses disciplines artístiques a tota la gent.

Són tendència