Connect with us

Oci i Cultura

Quatre joves de Santanyí a punt d’endur-se’n els 4 milions de pot del concurs televisiu ¡BOOM!

Quatre joves de Santanyí a punt d'endur-se'n els 4 milions de pot del concurs televisiu ¡BOOM!

L’equip ‘Sobrasada Connection‘ format per Raúl, Belén, Miquel i Paula quedaren eliminats enmig de protestes per part dels seguidors del programa

4.085.000 euros. Aquest és el pot amb el qual el concurs televisiu ‘Boom’ començava aquest dijous el programa i que un grup de joves de Santanyí, Raúl, Belén, Miquel i Paula, que concursaven amb el nom ‘Sobrasada Connection‘, aspiraven a dur de cap a Mallorca.

Els de Santanyí no ho posaran gens fàcil a l’equip més veterà del concurs Los Lobos. En la primera prova aconseguien fer un ple d’encerts i ja en la següent prova la cosa es va posar encara més interessant. Els ‘Sobrasada Connection‘ anaven per davant en el concurs i era el torn de Los Lobos amb una pregunta que diversos espectadors en les xarxes socials van qualificar de “trampa” i massa fàcil. Es tractava d’endevinar quins països actuals van formar part de l’antiga Unió Soviètica. Finalment, la resposta va ser encertada i aconseguiren empatar la prova. Les preguntes del desempat finalment va classificar a l’equip contrari.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència