Connect with us

Societat

La demanada d’activitats municipals per a gent gran ha crescut un 60% aquest any

Les associacions de la tercera edat varen celebrar el final de curs de les diferents activitats oferides durant l’hivern

Les associacions de tercera edat de tot el municipi varen celebrar el final de curs de les activitats que ofereix l’Ajuntament. Aquest any han participat a elles 218 persones, el que posa de manifest que els manacorins i les manacorines de més edat són gent activa.

En un acte en el claustre de Sant Vicenç Ferrer, tots els assistents a algunes de les activitats que ofereix l’Ajuntament varen dir adéu a la temporada fins al setembre.

La Delegació de Gent Gran organitza classes d’informàtica, gimnàstica, pilates, ball en línia, ball de saló, danses del món i excursions socioculturals pel municipi de Manacor, que són obertes a tothom i que es desenvolupen en espais municipals.

Enguany “un total de 218 alumnes han aprofitat aquests cursos, si no comptem els participants en les diferents excursions que s’han fet, en aquest sentit estam ben contents perquè la demanda ha pujat un 60% respecte a l’any passat”, ha explicat la regidora de Gent Gran, Maria Isabel Bauzà. En tots els cursos municipals per a gent gran l’Ajuntament aporta l’espai físic on es desenvolupen les classes i els monitors; els alumnes reben els cursos de franc. En el cas de les excursions socioculturals, que són obertes a totes les persones majors, l’Ajuntament s’encarrega de sufragar el transport i de coordinar les visites.

“Tant els cursos com les sortides tenen molta demanda i volem seguir programant-los perquè en totes les franges d’edat hi ha gent inquieta i amb ganes de saber què passa, com es transforma i com es modernitza el nostre municipi”, explicà la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Maria Isabel Bauzà. A més, des de l’Ajuntament asseguren que passat l’estiu es tornaran a oferir cursos i sortides d’acord amb els interessos de les persones majors del municipi.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència