Connect with us

Agenda

L’arqueòloga Maria Magdalena Riera tancarà el cicle dels Dilluns de l’Obra de la temporada

L'arqueòloga Maria Magdalena Riera tancarà el cicle dels Dilluns de l'Obra de la temporada

Dimecres dia 26, a partir de les 20 hores, se celebrarà la tradicional Festa de Cloenda que comptarà amb l’actuació de la coral Ars Antiqua

Dilluns dia 24, a les 20.00 hores, l’arqueòloga Maria Magdalena Riera tancarà el cicle dels Dilluns de l’Obra de la temporada i, dimecres dia 26 a la mateixa hora, se celebrarà la tradicional Festa de Cloenda que aquesta vegada que comptarà amb l’actuació de la coral Ars Antiqua.

La conferència de dilluns es titula Els gerrers de Manacor, una producció desconeguda (segles XVII-XIX) i té per objectiu, segons la ponent, “donar a conèixer les darreres informacions sobre la producció dels gerrers de Manacor i les seves motivacions, les relacions amb les produccions exteriors i l’especificitat tècnica”.

Maria Magdalena Riera Frau (Palma, 1960) és arqueòloga de la Gerència d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palma d’ençà de l’any 1990. És també llicenciada en història per la UIB i doctora per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat professora d’Història de les arts industrials i decoratives a la UIB i és codirectora de les excavacions arqueològiques del monestir tardoantic de Cabrera.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència