Connect with us

Actualitat

“Jo he volgut morir per això”

"Jo he volgut morir per això"

La dona acusada d’assassinar el seu marit en 2016 a Cala Millor ha proclamat aquest dimecres la seva innocència en un dramàtic al·legat davant el jurat

La dona de 49 anys acusada d’assassinar el seu marit en 2016 a Cala Millor ha proclamat aquest dimecres la seva innocència en un dramàtic al·legat davant el jurat. “Som molt humana”, ha sostingut la processada, que ha subratllat que va intentar suïcidar-se després de morir el seu marit: “Jo he volgut morir per això”. L’acusada, per a qui la Fiscalia sol·licita 25 anys de presó per assassinat amb acarnissament i traïdoria, ha defensat en una declaració confusa, atès que és de nacionalitat russa i no domina el castellà, que “és molt absurd” que se li atribueixi haver tallat trossos de carn dels braços del seu marit i donar-los als seus cans i ha explicat amb gestos al jurat que és impossible que hagués fet el que li atribueixen perquè té limitada la mobilitat per una lesió de l’espatlla dreta.

“Dic la veritat, només la veritat”, ha recalcat la dona, que ha volgut lliurar documents al jurat, impedint-li el jutge, Jaume Tartalo, qui també ha recordat als seus pares i la seva condició de “mèdica pediatre” i s’ha preguntat “per què tallar braços “. “Vull detector de mentides, polígraf”, ha reclamat també l’acusada, a la presó provisional des d’abril de 2016. Abans de l’última paraula de la processada, el fiscal havia exposat el que al seu entendre ha quedat demostrat en la vista: que la dona va apunyalar de manera cruel al seu marit mentre estava dormit.

Són tendència