Connect with us

Actualitat

El nou govern del Consell de Mallorca descarta el desdoblament entre Manacor i Sant Llorenç

El nou govern del Consell de Mallorca podria descartar executar el desdoblament entre Manacor i Sant Llorenç

L’acord programàtic entre PSIB-PSOE, Més i Podem per a formar el govern insular està ja “pràcticament tancat” i preveu retirar una sèrie de projectes en matèria de carreteres

L’acord programàtic entre PSIB-PSOE, Més per Mallorca i Podem per a formar govern en el Consell de Mallorca està ja “pràcticament tancat” i inclourà retirar una sèrie de projectes en matèria de carreteres, entre elles el cinquè tram de la via connectora de Palma i el projecte de desdoblament entre Manacor i Sant Llorenç, entre d’altres.

Així han informat fonts pròximes a les negociacions, que han continuat aquest dimarts amb una reunió al matí i una al llarg del capvespre per tal d’avançar en el programa.  El document programàtic, amb les qüestions de fons ja “consensuades”, encara està pendent de poder tancar alguns aspectes de caràcter tècnic i rebre el vistiplau dels òrgans interns de cada partit.

El document també inclou aspectes relatius al Pla d’Intervenció en Àmbits Turístics (PIAT), si bé la política turística no ha estat especialment objecte de debat durant les converses entre els partits implicats, pel fet que el Consell encara no té les competències en ordenació turística. A més, els partits valoren el nou acord com “més ampli” que el signat ara fa quatre anys, amb especial atenció a les mesures en matèria de serveis socials, cultura i violència de gènere, entre altres apartats.

La previsió és que en la pròxima reunió, que serà aquest pròxim dijous, es passi a una ‘segona fase’ en la qual es començarà a parlar de l’estructura i les àrees del nou govern insular, que estarà presidit per la socialista Catalina Cladera.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència